وب سایت تخصصی دو و میدانی


+ کراتین چیست؟

کراتین ترکیب نیتروژن داری است که به طور طبیعی در کبد ، پانکراس و کلیه ها (1 الی 2 گرم در روز) از واکنشهایی که آمینو اسیدهای آرژنین ، کلیسین ، میتونین در آن در گیرند ، تولید می شود . همچنین ازغذاهایی مانند گوشت قرمز و غذاهای دریایی نیز به دست می آید (1 الی 2 گرم در روز ) .

...
ادامه مطلب
نویسنده : فرامرز سرداری تیکمه داش ; ساعت ۸:٠٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/٦/٢۳
comment نظرات () لینک

+ تغذیه در دوندگان استقامتی

تغذیه در ورزشکاران اهمیت بسیاری دارد و به همین دلیل این افراد توجه زیادی به برنامه های غذایی خود دارند

پروتئین برای رشد و ترمیم ماهیچه های بدن لازم است. ورزش بدنی منظم ، مقدار تجزیه پروتئین عضلات و دفع آن را از بدن کاهش می دهد. زمانی که مقداری از پروتئین در حین انجام ورزش تجزیه می شود، ولی بعد از آن و در دوره ترمیم، ساخت آن افزایش می یابد.

اگر مقدار ذخایر گلیکوژنی ماهیچه بالا باشد، فقط ۵ درصد انرژی مورد نیاز بدن از پروتئین ها تامین می شود. ولی زمانی که به دلیل دریافت کم کربوهیدارت، ذخایر گلیکوژنی ماهیچه کاهش می یابد، بیشتر پروتئین مصرفی، برای تولید انرژی ( تا ۱۰ درصد انرژی ) مورد استفاده قرار می گیرد و کمتر صرف رشد و ترمیم عضلات می شود. استفاده از پروتئین بعنوان سوخت هم گران است و هم کفایت کربوهیدرات ها را ندارد.

...
ادامه مطلب
نویسنده : فرامرز سرداری تیکمه داش ; ساعت ۱:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/٦/۱٤
comment نظرات () لینک