وب سایت تخصصی دو و میدانی


+ آنتی اکسیدانها و نقش آنها در بدن و ورزش

 

آنتی اکسیدان ها مواد مغذی در غذاها هستند که می‌توانند از تخریب بدن جلوگیری کنند؛ در واقع آنتی اکسیدان ها باعث خنثی کردن رادیکال‌های آزاد می‌گردند. رادیکال های آزاد، محصولات جانبی طبیعی سوخت و ساز بدن به شمار می‌روند، اما در موارد حضور آنتی اکسیدان‌ها اثر این رادیکال‌های آزاد را خنثی کرده و آسیب‌های ناشی از آن‌ها را به حداقل می‌رسانند.

آنتی اکسیدان در دهه ۱۹۹۰ به دایره لغات عمومی راه یافت. یعنی درست در دهه‌ای که محققان آرام آرام دریافتند چگونه رادیکال آزاد که معلول واکنش‌های اکسیژنی در بدن است، در ابتلا به بیماری‌های مزمن از پیری گرفته تا کاهش دید و سرطان نقش بازی می‌کند.

...
ادامه مطلب
نویسنده : فرامرز سرداری تیکمه داش ; ساعت ۸:۱۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٤/۱٠/٤
تگ ها:
comment نظرات () لینک

+ تعادل نیتروژنی و عضله سازی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای افزایش توده عضلات در کنار تمرینات منظم ، مصرف پروتئین است. ولی از کجا بدانیم پروتئین کافی برای تولید بافت‌های عضلانی بیشتر دریافت می‌کنیم یا نه؟ شما می‌توانید با محاسبه تعادل نیتروژنی‌تان بفهمید که پروتئین مصرفی‌تان کافیست یا خیر.

اما تعادل نیتروژنی چیست؟ با مجله علم ورزش همراه شوید تا در این مورد توضیح دهیم. تعادل نیتروژنی، سنجش خروجی نیتروژن کسر شده از ورودی نیتروژن است. اگر میزان نیتروزن در بدن ایده آل باشد، شانس عضله‌سازی افزایش می‌یابد.

...
ادامه مطلب
نویسنده : فرامرز سرداری تیکمه داش ; ساعت ٤:٢٩ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/۱٠/۳
comment نظرات () لینک